A Cipőbutik.hu weboldal cookie-kat (sütiket) használ a minőségi kiszolgálás érdekében. A weboldal böngészésével hozzájárulsz ezek használatához. Bezár.
Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  a Money-Back Consulting Kft. (cipobutik.hu) kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, - kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat - , aki a Money-Back Consulting Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Money-Back Consulting Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.cipobutik.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
 

A szolgáltató neve: Money-Back Consulting Kft
A szolgáltató székhelye: 3527. Miskolc, József Attila utca 57.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: 3530. Miskolc, Széchenyi u 46. cipobutik@cipobutik.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 05 09 019141
A szolgáltató adószáma: 12420199-2-05
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Miskolci Törvényszék Cégbírósága
A szolgáltató telefonszáma: +36 30 322 2388
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-129565/2017
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu
Az adatvédelmi nyilatkozat elérhetősége: https://www.cipobutik.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3