A Cipőbutik.hu weboldal cookie-kat (sütiket) használ a minőségi kiszolgálás érdekében. A weboldal böngészésével hozzájárulsz ezek használatához. Bezár.
Termékek Menü

Szállítási és fizetési feltételek

2020.11.24-én éjfélig ingyen szállítunk!

Money-Back Consulting Kft. – www.cipobutik.hu

 

Szállítási és fizetési feltételek

 

Szállítási feltételek

Rendelésed a Magyar Posta Logisztika juttatja el Hozzád.

Csomagkézbesítés utánvét esetén 2 munkanapon belül, előre utalás esetén az utalás beérkezésétől számítva 2 munkanapon belül történik meg.

 

Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. A második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről egyeztetni fognak Veled telefonon. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a posta helyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig jogosult vagy átenni a küldeményt.

A házhozszállítás díja:

0 – 30.000 forintig: 1500 forint

30.000 forint felett: 0 forint

 

MPL Postán maradó kézbesítés

A Postán maradóként címzett küldemény esetén az MPL a mobiltelefonodra vagy e-mail címedre üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, ez várhatóan 5 munkanap.  A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. A Pénztárban a szállítási módnál ki tudod választani azt a postát, ahol küldeményed fel szeretnéd venni.

Postán maradó kézbesítés díja:

0 – 30.000 forintig: 1250 forint

30.000 forint felett: 0 forint

 

Kézbesítés MPL PostaPont átvételi pontokra

A PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a mobiltelefonodra vagy e-mail címedre üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely általában 5 munkanap. A csomag átvétele a MOL helyszínek esetén a hét minden napján, a Coop üzletek esetén hétfőtől-szombatig lehetséges.

Kézbesítés díja az átvételi pontokra:

0 – 30.000 forintig: 1250 forint

30.000 forint felett: 0 forint

 

Kézbesítés Csomagautomatára

Automatára címzett küldemény esetén az MPL a mobiltelefonodra vagy e-mail címedre üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag árufizetés szolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez az automatánál bankkártyával kell rendezned az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik.

Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vetted át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkor a SMS-ben vagy e-mail-ben újabb tájékoztatást kapsz arról, hogy csomagod mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheted át. Általában 5 munkanap áll rendelkezésedre.

Kézbesítés díja Csomagautomatára:

0 – 30.000 forintig: 1250 forint

30.000 forint felett: 0 forint

 

Személyes átvétel az üzletben (3530. Miskolc, Széchenyi u. 46.)

A szállítási költség ingyenes. Az árut átvenni a megrendelés visszaigazolástól számítva 2 munkanapon belül lehetséges.

 

A díjak magyar forintban és bruttóban értendők.

 

Fizetési feltételek

 

Banki átutalás

Ilyenkor a megrendelés visszaigazoló email és a díjbekérő megérkezése után utald át a számla végösszegét bankszámlaszámunkra.

Banki adataink:

Money-Back Consulting Kft

CIB Bank

10700086-71119641-51100005

Amint a számlaszámunkra megérkezik a pénz, csomagodat elkészítjük, és átadjuk a futárszolgálatnak.

 

Utánvét

Csomagodat a kézhezvételkor is ki tudod fizetni. A szállítás módjától függ, hogy készpénzzel, vagy kártyával tudod a számla ellenértékét kiegyenlíteni:

  • Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal: készpénz vagy bankkártya. A futároknál jellemzően bankkártyás fizetés is lehetséges, de nem garantált.
  • MPL Postán maradó kézbesítés: készpénz vagy bankkártya
  • Kézbesítés MPL PostaPont átvételi pontokra: készpénz vagy bankkártya
  • Kézbesítés Csomagautomatára: bankkártya

 

Készpénz vagy bankkártya

Személyes átvételkor az üzletben.

 

A weboldal Szállítási és fizetési feltételei elérhetőek ezen az oldalon:

https://www.cipobutik.hu/szallitasi_es_fizetesi_feltetelek

A dokumentum letölthető pdf-ben a következő oldalon:

https://cipobutik.shoprenter.hu/custom/cipobutik/image/data/Dokumentumok/szallitasi_es_fizetesi_feltetelek_.pdf

 

 

Miskolc, 2017. szeptember 20.